Φωτοβολταϊκά

zn shine panels

Από το 2009, η εταιρεία μας παράγει βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων και βιδωτά θεμέλια και είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο της εταιρείας ZNSHINE SOLAR, διαθέτοντας στην αγορά φωτοβολταϊκά πλαίσια με πιστοποίηση υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

Οι εταιρείες Znshine technology of renewable energy Co.,Ltd και Znshine PV-TECH Co.,Ltd Znshine της ZNSHINE group ασχολούνται με τη βιομηχανίαφωτοβολταϊκών και τα προϊόντα τους περιλαμβάνουν τα: mono ingot, mono wafer, solar modules και PV systems. Τα προϊόντα τους είναι πιστοποιημένα με ISO9001:2000, CCC, CE, TÜV, UL. Στη ZNSHINE διαμορφώνεται μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής: κάθε βήμα στην παραγωγή, από το wafer μέχρι και το module ελέγχεται αυστηρά από την επαγγελματική ομάδα της Znshine. Αυτός είναι και ο λόγος που προκύπτει το υψηλής ποιότητας module.

Για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της μετατροπής και να μειωθεί η απώλεια ισχύος, η Znshine χρησιμοποιεί ως υλικό polysilicon βαθμού IC. Το 2008, η Znshine χρησιμοποίησε μια νέα τεχνολογία στη διαδικασία έλξης των ράβδων: χρησιμοποίησε gallium αντί boron ως πρόσμιξη, επιτυγχάνοντας απώλεια ισχύος λιγότερο από 5% σε 10 χρόνια, λιγότερο από 10% σε 20 χρόνια. Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες μπορούν να κάνουν απόσβεση στις επενδύσεις τους σε πολύ συντομότερο χρονικό διάστημα.

Η ZNSHINE group δίνει πάντα έμφαση στην ποιότητα, εμμένοντας στα πρότυπα ISO9001, TUV, CE σε όλες τις λεπτομέρειες κατά τη διαδικασία παραγωγής. Σήμερα, τα προϊόντα της Znshine είναι δημοφιλή παγκοσμίως.

ΚΑΘΕΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η Znshine, λόγω του δικού της προτύπου έντονα καθετοποιημένης επιχείρησης, έχει αναδειχθεί με επιτυχία σε έναν όλο και πιο σημαντικό παραγωγό στη βιομηχανία φωτοβολταϊκών.

solar module pax

Η Znshine διατηρεί ένα από τα αυστηρότερα συστήματα ελέγχου ποιότητας: από το υλικό polysilicon μέχρι την παραγωγική διαδικασία και τη συσκευασία, κάθε βήμα ελέγχεται από εκπαιδευμένους εργαζόμενους που χρησιμοποιούν τα πιο προηγμένα μηχανήματα ελέγχου.

Η Znshine έχει δίκτυο πωλήσεων στην ΕΕ και τα πάνελ της χρησιμοποιούνται σήμερα ευρέως. Η Znshine σχεδιάζει, επίσης, συστήματα ισχύος ειδικών φωτοβολταϊκών, όπως ο φωτισμός ηλιακής επαγωγής, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως σε έργα φωτισμού σε σήραγγες, οδούς και αυτοκινητοδρόμους. Το σύστημα αυτό έχει θεωρηθεί ως ένα από τα πιο καινοτόμα συστήματα φ/β φωτισμού στον κόσμο.

photov-step