Ποιοι ειμαστε

logo-KBRED

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΑΛΥΒΑ

Ο χάλυβας είναι ένα από τα πιο ελκυστικά, πιο ισχυρά και πιο βιώσιμα υλικά στον κόσμο.

Χιλιάδες διαφορετικά είδη χάλυβα διευκολύνουν και βελτιώνουν την καθημερινή ζωή σε αναρίθμητες εφαρμογές.

Ο χάλυβας καθορίζει τις τάσεις στον τρόπο ζωής: είναι το υλικό του σχεδιασμού και της καινοτομίας σε πολλές πτυχές της ζωής μας, όπως για παράδειγμα σε οχήματα, κατασκευές κτιρίων, των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και του οικιακού εξοπλισμού.

Αλλά ο χάλυβας κάνει πολύ περισσότερα από αυτά. Ο χάλυβας είναι 100% ανακυκλώσιμος και, συνεπώς, συμβάλλει σημαντικά στη μακροπρόθεσμη διατήρηση των θεμελιωδών πόρων για τις μελλοντικές γενιές.

Η εταιρεία μας παράγει ποιοτικά προϊόντα χάλυβα, δίνοντας λύσεις σ’ ένα μεγάλο τομέα εφαρμογών. Οι γαλβανισμένοι σωλήνες ERW, με την κατοχυρωμένη ονομασία KB TUBO, βρίσκουν εφαρμογές σε εγκαταστάσεις ύδρευσης, φυσικού αερίου, εγκαταστάσεις διακίνησης υγρών υπό πίεση και κατασκευών έργων υποδομής.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ και SHELTERS: Η εταιρεία μας με την γκάμα των προϊόντων που κατασκευάζει, φέρνει πρώτη στην Ελλάδα καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και προσφέρει αξιοπιστία σε κάθε τύπο των προϊόντων της.


Εξοπλισμένοι με τη δική μας ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη ομάδα, συμμετέχουμε σε κάθε στάδιο του έργου, από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή και εξασφαλίζουμε την οικονομικότερη και έγκαιρη υλοποίηση του έργου.

Η εταιρία μας είναι σε θέση να κατασκευάσει θερμοκήπια με οποιεσδήποτε προδιαγραφές ζητηθούν, συνδυάζοντας λειτουργικότητα, ποιότητα κατασκευής και καλαισθησία.

Η εταιρία μας προσφέρει λύσεις στέγασης και προστασίας, ιδανικές για εφαρμογές χώρων αποθήκευσης γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, αποθήκευση σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ξυλείας, σταβλικές εγκαταστάσεις, διαχείμαση τροχόσπιτων και σκαφών, οδικά στέγαστρα (στάσεων), οικιακούς αποθηκευτικούς χώρους και πολλές άλλες εφαρμογές.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας πρώτη στην Ελλάδα κατασκεύασε και έθεσε σε λειτουργία μονάδα αεριοποίησης ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Με την εμπειρία της στο χώρο, αναλαμβάνει σήμερα το σχεδιασμό, τη μηχανική και την εγκατάσταση έργων βιομάζας.

Επιπλέον, παράγει ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ για την εγκατάστασή τους σε φωτοβολταϊκά πάρκα, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοσή τους. Οι βάσεις στήριξης KB TUBO, πιστοποιημένες από την TÜV Austria (EN ISO 9001:2008), πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την τεχνολογία, αισθητική εμφάνιση και ποιότητα. Τα συστήματα κατασκευάζονται από γαλβανισμένους εν θερμώ χαλυβδοσωλήνες (ΕΝ 10240) και είναι ιδανικά για χρήση σε κάθε έδαφος (σύσταση, κλίση), καθώς προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες κάθε εγκατάστασης. Το σύστημα βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών KB TUBO είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

ΒΙΔΩΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ - Greece's leader in the design, fabrication and installation of screw piles (πιστοποιημένα από την TÜV AUSTRIA/EN ISO 9001:2008)
Η μελέτη και η έρευνα στο σχεδιασμό των θεμελίων, η λεπτομερής δομική ανάλυση και η συνεχής πρόοδος των παραγωγικών δυνατοτήτων της εταιρείας και της εγκατάστασης έχουν επιτρέψει στην KB ENERGY να διαθέτει μια ουσιαστική λύση θεμελίωσης για τα έργα εναλλακτικής ενέργειας. Τα βιδωτά θεμέλια της KB ENERGY είναι η λογική επιλογή θεμελίωσης. Τα βιδωτά θεμέλια KB TUBO είναι πιστοποιημένα από ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Τομέα Γεωτεχνικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΝΕΛ Η KB ENERGY ltd συνεργάζεται αποκλειστικά με την εταιρεία ZNSHINE SOLAR, διαθέτοντας στην αγορά φωτοβολταϊκά πλαίσια με πιστοποίηση υψηλής ποιότητας και απόδοσης (TÜV, CE, IEC).