Εφαρμογές Γεωργικής Τεχνολογίας

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ – KB AGRO

 

Η εταιρεία μας με την γκάμα των προϊόντων που παράγει, εφαρμόζει πρώτη στην Ελλάδα νέες, καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και προσφέρει αξιοπιστία σε κάθε τύπο των προϊόντων της.

Παράγουμε σωλήνες, κοιλοδοκούς και οβάλ διατομές με προδιαγραφές υλικών υψηλής αντοχής με την κατοχυρωμένη ονομασία KB TUBO.

Παράγουμε θερμοκήπια KB agro σε βιομηχανική γραμμή παραγωγής. Εξοπλισμένοι με τη δική μας ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη ομάδα, συμμετέχουμε σε κάθε στάδιο του έργου, από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή και εξασφαλίζουμε την οικονομικότερη και έγκαιρη υλοποίηση του έργου.

Όλα τα εξαρτήματα συνδεσμολογίας του σκελετού, υδρορροές και στερέωσης του πλαστικού (χαλύβδινα, αλουμινίου και PVCKBclips) κατασκευάζονται σε δικές μας γραμμές παραγωγής, ελέγχοντας πλήρως την τελική ποιότητα του προϊόντος.

Η εταιρεία μας, τα τελευταία χρόνια, έχει παράγει και διαθέσει στην αγορά σωλήνες θερμοκηπίου για περισσότερα από 5000 στρέμματα στην Ελλάδα.

Η εταιρία μας προσφέρει λύσεις στέγασης και προστασίας, ιδανικές για εφαρμογές χώρων αποθήκευσης γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, αποθήκευση σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εκθεσιακούς χώρους, σταβλικές εγκαταστάσεις, πάρκινγκ αυτοκινήτων, οικιακούς αποθηκευτικούς χώρους και πολλές άλλες εφαρμογές.

Σε συνεργασία με την KBENERGYltdκατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και εκμεταλλευόμαστε μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα και βιομάζα.

 

 KBagro brochure2016 1

Κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο

Κράτα το